Airfree Lotus luftrenser eutxxj1944-Hem & Trädgård

poster överlastad lastbil, 50x70 cm

Poster jazzorkester, 50x50 cm
 
Poster Färgstänk format, 40x50cm  
 
poster gamla bilar, 50x70 cm

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Poster Byggnader under måne, 50x70 cmHörnskydd i silikon

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Skötbädd för spädbarn med Very Hungry Caterpillar figurer


Lämna en intresseanmälan
Julgranskula Blå Hans
Marvel Avengers Filt 100x150cm Fleecefilt
Poster sprialtrappa, 50x70 cm
Figurskärplatta - A4 23x30 cm
Star Wars Kudde 31x19cm

Komplett och unik utbildning

Poster Sofia Loren, 50x70 cm

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Poster - Röda läppar A4 21x30cm
Canpol® Napp "Glitter", Farbror är bäst, Grön
La Dolcetteria - Fondant Verktyg Set 3-delar
basicXL Dammsugarpåse HE-Goldstar Sweefty / LG Dino (BXL-52800/P
Halloween Crazy Linser - #040

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Häxans hjärta 9789187505058

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Brud badanka
UNO Junior

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Elektronisk personvåg
Kingfisher Ölglas
Väggdekal, 5st Snögubbar

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Mobil torkvinda
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Rfid säkert Slimmad korthållare Plånbok i äkta läder m dragkedjaT-shirt - Malt Whisky - HERRMarkeringsknapp för keps - fyrklöver
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Intex Underhållssats för pool Deluxe 28003
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Irwin Plåtsax Aviation raka och vida kap 103 10504311N
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Dörrhängare Enhörning

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på 35X31 DOUBLE HURICANE GLASS CANDLE TEALIGHT HOLDER ON WOOD BASE. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Girl Defending Herself,Adolphe William Bouguereau,60x40cm

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatFabian Örngott Hjärta på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull vita 80 x 80 cm

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

B326 Fotoram med plats för 1 foto svart 195:-

Airfree® är den naturliga lösningen vid astma, luftvägsallergier och mögel.
Eliminerar dammkvalster, bakterier, svamp, virus, pollen, allergener från husdjur och andra mikroorganismer i luften.

Hur fungerar den?
Airfree’s exklusiva teknologi fungerar genom att eliminera mikroorganismer och allergener och förstöra dem på bråkdelen av en sekund.
Beroende på modell kan mellan 14.000 och 20.000 liter luft passera genom Airfree varje timme och luften i rummet är färdigbehandlad på kort tid.
Processen fungerar på samma sätt som sterilisering av vatten vid kokning: när vatten kokas elimineras mikroorganismerna. På samma sätt drar Airfree hela tiden in luft från rummet, värmer upp den till över 200°C och steriliserar luften kontinuerligt. Den rena luften blir sedan nedkyld inne i maskinen innan den skickas ut i rummet igen.
Hela processen föregår helt ljudlöst och kräver inget underhåll, inte ens sporadiska byten av delar. Allt du behöver göra är att starta luftrenaren och låta den göra sitt jobb.

 • Chromotherapy: Färgterapi är en alternativ behandlingsform, som använder färger som främjar helande och välmående. Välj din favoritfärg eller låt Lotus byta färger automatiskt. Ljuset kan dämpas eller släckas.
 • Energiförbrukning: 50 watt
 • Anslutning: 220-240 volt
 • Rekommenderad storlek på rum (max.): 51m² ​
 • Mått: 21,5 x 26,5 cm
 • Vikt: 1,6 kg.
 • Garanti: 2 år

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen