Fiona Tapet Home NW 558039

Walltastic Tapet Transformers Robots In Disguise

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Aleksanteri Sosa

Babblarna, Doddo, ca 30 cmKramdjuret Dinosaurien med ljudinspelning och uppspelning Junior KnowsRARITY Underwater Spa MY LITTLE PONYSalt och pepparkar spöken

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Stor radiostyrd drönare med Wifi - Gear2Play Ultimate DroneCars Radiostyrd bil BlixtenUppblåsbar helikopter Junior Knows 3965Vegetariskt : från gröda till föda 9789187753329Bunchems Portfölj Bizak 7043Regnponcho med Huva One Size SvartBriv förtältsmatta XL 300x600 cmPure2Improve Träningsmatta TPE röd P2I200430

Tack ❤

Min tid är nu

Teddykompaniet, Diinglisar, Buddy, Katt
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Tactic, 20 KortspelKids Concept, Sammetssittpuff m förvaring, AprikosDorre Ljusstake Pelar krompläterad höjd 27 cm

Cafu Ljusstake GuldpläteradLjusstake Stone Gold - Natur

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Panama fönsterlampa – Råmässing

BoråsTapeter Tapet Jubileum Flora 5474

LED-belysning infälld OSRAM Cabinet LED Panel 4058075126404 7.5 W Varmvit VitLykthus 4-kant hängande med väggfäste utomhusbelysning – LitenUtomhusväggbelysning med rörelsedetektor OSRAM Endura Classic Tradition 60 W Svart/Guld

Andningshjälp EKASTU Sekur AIRMATIC 144 902
1537437987500

Arbetshandske Storlek (handskar): L Dewalt DEWPERFORM 2 DPG21L EU 1 parSäkerhetslågskor L+D worky Safety Line OLBIA 45 S1P SvartESD Säkerhetslågskor Albatros TWIST RED WNS LOW ESD HRO SRC 39 S1P Svart, RödHörselkåpor impuls 26 dB 3M Peltor ProTac III Slim MT13H220A 1 stLED Lampa med många användningsområdenGosedjur Kanin - RosaMulticopter-filterlinsset Walimex Pro Passar till: DJI Phantom 3, DJI Phantom 4RC Motorflygplan E-flite Apprentice S 15e 1500 mm RtF

Yuneec Mantis Q Quadrocopter RtF KameraflygningTändningslås Master C5207 (LxBxH) 35 x 17 x 7 mm 1 stLarm för dörr och fönster 1stBröd-/Fruktkorg Svart 30 cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Väggdekor väggord väggtext BlåbärspajDekorativt livboj, färg röd text welcome aboardKonstgjorda blommor bukett rosor mörkrosaBorstlös regulator för flygmodell Pichler PULSAR A-15 25 ADroneArt Race Copter - flygreglage Passar till: DroneArt Imprimo Serie

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

ALEXIS ljusstake, LilaBordslampa vit MERAMECReflect Bordslampa USB Spegel/Svart Markslöjd

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

ALPHA Taklampa 3-spot svartTaklampa svart BAYOU

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Pepparkaksform, delbart hjärta Alla Hjärtans Dag LOVEArabella Blandare 1 Krom

Vero Moda - vmPower SL Top, MönstradBlus RillaYankee Candle Classic Small Jar Coastal Living Candle 104g

Poster - New York ram 21x30cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Gustavsberg Tvättställsblandare Coloric Svart orefyl1439-Hem & Trädgård

Hårdanodiserad aluminiumKeramisk tätningTypgodkänd flexibel vattenanslutningSkyddsmodul [AA]Varumärke: GustavsbergTyp: Tvättställsblandare

Meningen med hela skiten…

Vila - Vijasmine 2/4 Top, Svart

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Odd Molly flower fantasy flirt kjol, SvartSvanefors Löpare 15x120 lilaBody Newborn Bambu med räv

15324212664902228635381886865163.jpg

LEGO Batman Pyjamas svartMagnetisk Mini Dart

ONLY & SONS Oconnor skjorta, RutigAmpelhållare Finsk LapphundCraft Light Down Vest, Man, GrönMe Too, Mjukisbyxor, Mörkblå

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Sandalett Low Heel Studs, SvartECCO Shape 35 stövlar, BrunNew Balance KE420VGI sneakers, NavyBarbie, Chelseas Grönsaksland

Boken finns att köpa här.

Scruffies Scruffy pets, Purple, Lila (Grå katt)

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Winx Club Trendy Magic BloomMy Litte Pony Gosedjur Plush Rainbow DashKuu Kuu Harajuku Love Doll

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • TY, Beanie Boos Pierre Rosa Säl, 15,5 cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Arts in stone - FarmorArkham Horror (3rd Ed) - BrädspelRymdisar - Brädspel
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Final Fantasy TCG: Starter VII (7) - KortspelTärningsset - Blå Vit (CHX25406) - BrädspelRuneWars Miniature Game - Daqan Oathsworn Cavalry - BrädspelEmpire Engine brädspel spel
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Littlephant, Mobile PuppyDud Throttleman - Mood Springs #33 - Cars 3 - Bilar - Nyhet
 • Vad är ditt drömjobb?
 • My Little Pony Junior Ready Bed
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Väggdekor väggtext väggord - THE KITCHEN IS THE HEARTFörkläde blommigt

Over and out.

Klara