färgglada tallrikar, 50x70 cm Poster elxaoi21005-Mat & Dryck

Cocoon Travelsheet Cotton Tuareg/Elephant Grå (2019)

Easy Camp Marle Picnic Table
Osprey M's Stratos 24 Gator Grön (2019)

Cocoon Travel Mosquito Net Single Vit (2019)

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Metolius Project Blå/Blå (02)Mammut Chalk Ball 40g neutral (2019)Petzl Ultra Extension Cable sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Bergans Skarstind 48 Night Blå/Athens Blå
The North Face Base Camp Duffel L Hyper Blå/Cosmic Blå
Osprey Ultralight Washbag Zip Poppy Orange (2019)

Outwell Vigor 4 Tent

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Suunto Ambit3 Vertical HR Watch LimeHead Swim Cap ÖtillÖ Ltd Silicone Moulded Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Swimmrunners Support Pull Belt Cord DIY 5m Neon OrangeSnygg Mörkblå Klänning stl 48/50 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Helsport Gimle Family 4+ Innertent gul
B.YOUNG Tunic Dress Size 6 Purple 100% Cotton Embroidery

Helsport Fjellheimen 6 Camp Tent grön

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

The Masai Långärmad tunika Storlek M Bomull

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Marinblå kortklänning strl Sfantastisk sari 5,6 meter, se 5 bilderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Helt fantastisk blus med broderier mm fr Noa Noa stl XXL ,nyHOPE by Ringstrand Söderberg, Skjorta, Strl: 48, BlåBlus, Miss Milla, Stl 38, Svensk Design, Vit

Läs mer...
Rabalder, Jeanskjol, Strl: L, Mörkblå
Ralston Byxkjol St. 44 STOR se Mått!

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Elinette Kvinna Blazer Storlek XL SvartSVART - BLÅ TOPP 54 - 56 5XL - 6XL / LINNELaurél, Kavaj, Strl: 40, Svart, Ull
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDam Topp/Blus Sexy Peplum Vit Strlk MFILIPPA K. Långärmad t-shirt / top. 95% Bomull. NY och oanvänd. Storlek XL.Spetslinne Topp Rosa XL att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
NYTT Odd Molly #214 rib jersey l/s top stl 3 grå melange

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Armani Exchange, Tights, Strl: M, Svart
Leggings Tights - Vit Stl. XXL

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Mjukisbyxor från boohoo med etikett kvar, stl S

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTANT BRUNS FÖDELSEDAG Bilderbok av Elsa Beskow 1972DE ALLMÄNNASTE AF SVERIGES BERG- OCH JORDARTER Edvard Erdmann 1875ELLIS KOMMER BORT Siri Reuterstrand Jenny Wik 2009 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Penny Peirce; Den intuitiva vägen inbunden bok
Teknisk referensbok för Mopar - Chrysler Ventil och lagerservice 1959
Ett levande universum 9789198053494
Verkstadshandbok Case International Harvester Typ 235, 235H, 245, 255, 265, 275

Viktigt!

Bergvalls skolatlas del 1-2, 1948
CALAZO Sareks nationalpark 1:50.000
bok handarbete Brodera av hjärtans lust

Kontakt

Lappat & lagat 9789127154674

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Sopranos kokbok - sammanställd av Artie Bucco (på svenska)
KATTEN CLEO HUR EN KAXIG KATT HJÄLPTE EN FAMILJ ATT LÄKAS Helen Brun 2015

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

bok Recept Birka Princess Bästa
Omstart 9789155264307

Stöd FARR!

Juridik Civilrätt Straffrätt Processrätt

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Litteraturen lever Antiken-1914 ISBN: 9789147078059