A smile is the prettiest no.6 30x40cm Poster - elxaoi20172-Text & Bokstäver

Poster militär från amerikanska inbördeskriget, 50x50 cm

Poster 2 Rope teams on Mont Blanc Format 70x50cm
poster gammal biltävling, 100x125 cm

201 Bordslampa svart/395:-

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,My Little Pony Adventure Påslakanset Bäddset 135x200 + 48 x 74cMinions Jailbird Påslakanset Bäddset 135x200 + 48x74 cmJoseph Joseph Lotus ånginsats 14,5-26 cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Mega Bloks - 60 delar Stora byggklossar - Fr 1+
Poster Robert Kennedy, 50x70 cm
Napp, Jag hjärta Storasyster, RETRO Fucsia

Poster - Svenska uppfinningar, Storlek 70x100 cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.50 knappar i frostad resin - 18 mmPirat Leggings Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Cernitlera, mixade färger, 25x56g5X asfärisk Handhållen lupp förstoringsglas 90mm Lins eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster Gul cab i New York, 50x70cm
Brainstorm

Poster Vintage car on RT 66, 100x150cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Spill Stop Hällpip

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av T-shirt - DJ Yoda HERRXpert Trädgårdshandskar -Universalhandskar Stl 9 LCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Träningsbyxor/leggings för kvinnor (L)Real Madrid Övnings Fotboll Sport Boll Storlek 5Hörlurar med inbyggd mediakontoll och mikrofon

Läs mer...
Toko Base Brush Oval Nylon
Cocoon Travel Mosquito Net Single Vit (2019)

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Exped SynMat 7 MWHilleberg Keron 3 Sand (2019)CAMPZ Markpinne slät 22 cm stål (2019)
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPrimus Commuter Mug 0,4l Pale Blå (2019)Skylotec Mini Roll Rope Pulley orangeEdelrid Swift Pro Dry Rope 8,9 mm/70 m oasis att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
AustriAlpin Micro Wire Set 11cm Dyneema polished-grön anodized

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
VAUDE Kids Bobby Toiletry Bag crocus
speedo Equipment Mesh Bag Ultramarine/Fluo Orange

EU-kandidaterna om Frontex' budget

MARC JACOBS halsduk mysig design unisex halsduk Marc Jacobs

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotKlänning, Stl XL, SvartBRUN MÖNSTRAD TUNIKA 54 - 56 / 5XL - 6XLOdd Molly, Blus, Strl: XL, 214, Vit, Ekologisk bomull ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
COS, Byxor, Strl: 50, Svart
Kaloa, Kavaj, Strl: 42, Marinblå, Ull
SVART - BLÅ TOPP 54 - 56 5XL - 6XL / LINNE
Marks&spencer 1 Long sleeve Blouse Size 24 (52) Sea blå Linen Embroidery

Viktigt!

Hunkydory Essentials, Polotröja, Strl: XS, Beige
Topshop Rich Indigo Jamie Jeans high waist skinny blå W2830
Dam Linne Irregular Strlk XXXXXL

Kontakt

Houdini, Huvtröja, Strl: M, Svart

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Sabz bikini stl S
Damtröja Sweatshirt Grön Strlk 5XL

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Odd Molly, Byxdress, Strl: L, 13a, Blå/Flerfärgad
Flare collection, Kostym, Strl: 42, Grå

Stöd FARR!

Justin Bieber bok "bara början" 2012

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Sagobok Askungen