LED Strålkastare Sensor W 950 lm 10 med elxaoi18505-Strålkastare

Poster - Elephant 40x50cm

Dammsugarpåsar Fasett 9015-1101
CRYSTAL RED AND GOLD GLASS IN MOTION SCULPTURE 36CM

Dammsugarpåsar Electrolux Silentperformer SP1REACH

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Dammsugarpåsar Bosch Typ G XL - G XXLDammsugarpåsar Rowenta RB 10Poster - Fashion Body no.8 30x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Karta över Överkalix, Norrbotten
Dammsugarpåsar Bosch BSGL 5333
Fototapet

Dammsugarpåsar Philips HR 6997

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Xavax Dammsugarpåse Xa 05Pride Poster A3 30x40 cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Kärcher Förlängningskaft FönstertvättPoster - Tropiska löv svartvit 21x30cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Dammsugarpåsar Philips FC 9100 - 9150 Specialist
Poster - Zebra Paradis svartvit 40x50cm

Dammsugarpåsar Tornado Essensio TO 4605 - TO 4625N

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Kanin 100% Cute 30x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Morphy Richards Brödrost Aspect Vit 4 Skivor24 Solcellslampa LEDCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Smartwares Trådlös rörelsesensor InomhusElegant kvinna och man, handmålad oljemålning på duk, 90x60 cmExxact Krondimmer 2x200W/VA BP Vit (WDE008302)

Läs mer...
Century Filament Incanto LED-lampa 4W E14 2700K
Romantiska kvinnor, handmålad oljemålning på duk, 90x60 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Kuddfodral Prato Vit/SvartJoseph Joseph Helix citruspress gul/grön - 24,5 cmGillian båge adventsljusstake 7 ljus röd med mässingbelagda lju…
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättJolly Light ljusslinga med trådbollar svart/blå/vitBlommor, oljemålning 150x70 cmPoster Färgglada alfabetet A4 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Diamant Allstar - Svart vit 40x50cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tjurkranium med horn - mandala karving
Kanvas tavla, abstrakt ingår 2 delar, 100x50 cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Husnummer i rostfritt stål 0

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emot014 Stolar grå brunt tyg levereras 2 st/ st pris 895:-Aluminium konstrotting solsäng med hjul och armstödPoster Sjökort Blekingekusten, 50x70 cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster Illustration jazz, 50x70 cm
Poster Cast iron lighthouse Jamaica 1846 format, 70x100cm
Poster målning av ståbasist, 50x70 cm
Poster fyr på natten, 50x70 cm

Viktigt!

  Produktnummer: 11845258

  Slim LED-Light L DN 2810 FL PIR IP 54.
  For indoor or outdoor installation, IP 54.
  LED spotlight with 28 super-bright SMD-LEDs.
  Ideal for the automatic of lighting entrance areas, driveways, carports or for burglary and theft deterrence.
  Range of detection: up to 12 metres, angle approx. 90°.
  Duty cycle adjustable between 10 sec. and 5 min.
  With twilight and sensivity switch.
  User-friendly and easy installation thanks to functional connection box.
  Strong state-of-the-art aluminium casing, particularly flat design.
  Adjustable mounting bracket for mounting.
  With 30-cm-cable and connection box.
  In colourful display-packaging.
  This luminaire contains built-in LED lamps.
  Light unit not replaceable.

  Available as from September 2017.

  Cable length: 0,3 m
  Cable: H05RN-F 3G1,0
  LEDs: 28 x 0,36 W
  Power: 10 W
  Luminous flux: 950 lm
  Lamp efficacy: 95 lm/W
  Colour temperature: 6500 K
  Energy efficiency class: A +

 • 32 LED Work Light Magnetic Torch Hook Stand

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Dammsugarpåsar AEG AEQ...serie Equipt

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Dammsugarpåsar AEG AJG 6700 JetMaxx Öko...

  Nonwoven Fototapet Boat Bridge - en kvalitetstapet till marknads

Poster Rusty car, 100x125cm
Skötbädd för spädbarn med Giraff Vänner figurer
Dagbok med lås - Fjärilar

Kontakt

My Little Pony plånbok - Lilla

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

My Little Pony 70 klistermärken och ett lekblad
PepaPig Klistermärken i 3D - 4 st Ark (ca 48 st)

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Patron Korköppnare
Spionkamera / Inspektionskamera / Endoskop, 2m för Samsung

Stöd FARR!

T-shirt - DJ Yoda HERR

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Bagagetag Pineapple