krom bassäng fälla dränering sifon 5/4 "teox Dekorativt badrum elxaoi17672-Blandare

Good Morning Bäddset 5097-A FUN 140x200/220 cm flerfärgat

Fototapet / Foto Tapet Bridge in the Sunlight - väggdekor som gö
Fototapet / Foto Tapet Mountain Morning - väggdekor som gör skil

Ankarkrok L7,5

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster - Världskarta No.36 21x30cmFototapet / Foto Tapet Sakura Blossom - väggdekor som gör skillnMetal Small Hen Garden Patio Figurine 30cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Still life with ham,Paul Gauguin,50x58cm
Poster - Indian no.1 30x40cm
Fototapet / Foto Tapet African Animals - väggdekor som gör skill

Nödbelysning & Orientering LED-Ljus vid strömavbrott

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dammsugarpåsar Nilfisk GM 80 ClassicTräklossar - 4 x 4 x 4 cm - Kejsarträd - 9 st Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dammsugare Micro Filter UniversalPoster - Världskarta No.7 30x40cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Self-Portrait,Claude Monet,56x46cm
The Village Wedding,Peter Paul Rubens,80x40cm

Sedimentfiltervattenfiltrering avlägsnar silt sand 100um mesh

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Dammsugarpåsar AEG Compact Electronic PE

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dammsugarpåsar AEG Vampyr E 2000 TurboDammsugarpåsar Hoover S 4190CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dammsugarpåsar Hoover Compact SC 120Dammsugarpåsar AEG 4004 PlusDammsugarpåsar Rowenta RB 50

Läs mer...
Dammsugarpåsar Nilfisk GD 930 S
Dammsugarpåsar Electrolux Silentperformer SP1REACH

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dammsugarpåsar Miele SummertimeColonial Candle L - RosewoodDammsugarpåsar Siemens VS 9115
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDammsugarpåsar AEG Vampyrino LXPoster - Royal init - Sunglasses rosa fade 30x40cmPolycarbonate Ice Scoop att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Rowenta Aurora

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
VILLEROY AND BOCH STRAINER SERVING BOWL BLUE PREMIUM PORCELAIN
Standing Santa Decorative Christmas Ornament Figurine Gift Idea

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - Röd woman 21x30cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotChampion Dammpåsar Bosch 5st 1st filtePoster - LOVE with heart Purple 40x50cmBrennenstuhl grenuttag med 9xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 19 1,5U, ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
DELTACO grenuttag 10xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 3m kabel, svart
Poster - Flamingos 2 21x30cm
Joseph Joseph Helix citruspress gul/grön - 24,5 cm
Gångbelysning solcell 54cm kopparpläterat stål

Viktigt!

Trådlös IP-kamera
Poster - Städer No.17 40x50cm
Poster - A smile is the prettiest no.10 40x50cm

Kontakt

Grovdammsugare 1200W metallslang + filter

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster närbild trumpet, 50x70 cm
Poster nerisad fyr, 50x70 cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

S Jar-Wild Mint
Matta Paloma 70X200 CM

Stöd FARR!

JO!E Knvislida och bryne

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Polermaskin vridhandtag 1600W + tillbehör + slippasta