poolskydd 549 x 274 cm PE blått vidaXL Rektangulärt elxaoi16839-Pooler

Madame Recamier,Francois Gerard,60x40cm

Barkduk, 1X10 met.
The Empress Josephine,Pierre-Paul Prud hon,50x40cm

Gravity slutarväggs ventilationskåpa extern vägggaller 190x190mm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Good Morning Bäddset 5685-A TRIA 140x200/220 cm gråArmbåge koppar löddjur x kvinnlig 15mm diameter 45deg vinkelThe Bird-Organ,Jean Baptiste Simeon Chardin,60x50cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Xavax Tvättpåse 70X50Cm Vit För Tvättmaskin
Justerbar vridbar armbågsavloppsinstallation 32 mm rördiameter
Rak rördiameter ökar anslutningsrörsystemet 32mm till 40mm

150x200mm abs plastinspektionsinspektion dörrpanel marmor färg

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.The Deposition,Jusepe de Ribera,60x40cmThe Assumption of the Virgin,PIAZZETTA Giovanni Battista,80x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",YATO Stålfilar set 5 st 250 mmArtline 519 Vitboard Röd - 2,0-5,0 mm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Elektrisk varmvattenberödare panna handtvätt 3,7kw vit plastpip
Jacques-Benigne Bossuet Bishop of Meaux,Hyacinthe Rigaud,60x40cm

Liten skål - Pop Flowers Grön

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Kanel stång No.5 30x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dammsugarpåsar Kärcher 21113/4 "kvinnlig x kvinnlig vattentangentikventilCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Justerbart flexibelt avloppsrör av plast 40 / 50mm x 40 / 50mmLjusfat x2 G&C 16x16 cmMademoiselle Sicot,Pierre Renoir,50x40cm

Läs mer...
Poster - Frihetsgudinnan 40x50cm
Ankarkrok L7,5

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Antik mässing väggmonterad badhylla handduksstång hängare 610mmLuftrenare FilterPoster - Världskarta No.29 40x50m
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster - Mocca Coffe 21x30cmRörtång 150 mmBridge in the Rain,Vincent Van Gogh,73x54cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Världskarta No.32 21x30cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Mörkläggande rullgardin beige C04
Grenuttag Comfort-Line 6-Way 2.00 m Vit - Jordad Kontakt

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Stänkskydd Til mikrovågsugnen 26.5 cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDammsugarpåsar AEG Vampyr 4111Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3806 till 3810Dammsugarpåsar AEG Ultra Silencer AUS 4040 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
10 LED Vit Light bar Battery Light 320 degree rotation
B322 Fotoram med plats för 9 foton 295:-
Colonial Candle L - Rosewood
Fototapet San Francisco - en non-woven bildtapet till marknadens

Viktigt!

Dammsugarpåsar Waves VC-104121.2
38X96CM PINK FEATHERED FLAMINGO PARTY PROP
Tripod SMD-LED light SL DN 2806 S IP54 3m kabel

Kontakt

Dammsugarpåsar Bosch BSGL 2MOVE7

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

61X40CM LARGE STONE EFFECT BUDDHA HEAD
Poster - Do more of what makes you happy No.10 40x50cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Landskap handmålad oljemålning på duk, 90x120 cm
Poster - Ananas Topical - Svart vit No.3 40x50cm

Stöd FARR!

Morphy Richards Brödrost Aspect Vit 4 Skivor

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Athlet Magnetizer / demagnetizer (2470)