Bening,8.1x6.9cm Simon Bening,Simon elxaoi16005-Canvastavlor

Ubbink Filterpump PowerClear 5000 med 5W UVC lampa

Termostat radiator anslutningsventil vänster version
Poster - Buffel no.1 50x70cm

vidaXL Ståltrådsnät 1x10 m, 0,75 mm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster - Paris 50x70cmPoster - Marmor ring 70x100cmPoster - Creedit 50x70cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Hylas and the Nymphs,John William Waterhouse,60x40cm
The rape of Ganymede,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm
The Servant Gil,Amedeo Modigliani,80x40cm ny02

vidaXL Motorinställningsverktyg för byte av kamaxel på Opel Astr

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Lament fro Christ Dead,with st jerome,Sandro Botticelli,60x40cmFrozen Klistermärken i 3D - 6 st ark (ca 72 st) Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Portrait of the,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,29.9x24.9cmSkrivbok Sydney eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Bestway UV Careful Vänlig djungel Plaskdamm 52179
25 cm flexibelt köksbassäng monobloc-kopplingsslang m12 x 3/8 "

vidaXL Hörnhylla förkromade hyllkonsoler glas genomskinlig 35x35

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Portrait of Paul Alexandre in Front,Amedeo Modigliani,80x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - Kyanit i kvarts 21x30cmMänniskor i natten - OljemålningCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.An Egyptian widow in the Time,Alma-Tadema Sir Lawrence,50x40cmHanging the Laundry out to Dry,Berthe Morisot,50x40cmDead Christ,Andrea Mantegna,66x81cm

Läs mer...
The King's Audience Chamber,Charles Wild,50x40cm ny03
Gravity slutarväggs ventilationskåpa extern vägggaller 190x190mm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. The Voice,Edvard Munch,60.7x44.5cmBordslöpare - Brödd 20 cm - Vit - Guld StjärnorLjusstake hjärta guld 30cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättChrist on the Cross,Diego Velazquez,60x40cmHD Fast IP-kamera 1280x720 Panorama Vit/SvartSkrivbok Jönköping att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tavla View New York Skyline

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Good Morning Bäddset 5734-P BARRY 140x200/220 cm flerfärgat
Raaco Sortimentlåda 55 4x8 med 15 inlägg 136211

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Mora marknad,Anders Zorn,50x40cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPhilips LED E27 Std 75W Frost 4stPoster - Målad Delfin No.1 30x40cm5 "125 mm väggventilator med panel timer + humidistat version ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Massivt trä och zamak väggmonterat grepp + keramisk tvålfatplåt
Colonial Candle - Tropical Fig
Luftrenare Filter
Poster - Världskarta No.19 30x40cm

Viktigt!

Philips Hue Millskin spot Ru m.fjärr V
Head of a Young Peasant in a Peaken Cap,Vincent Van Gogh,39x30.5
Karta över Färjestaden, Öland

Kontakt

Poster - HEELS WITH BOWS No.2 21x30cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

DELTACO oskärmat vägguttag, utanpåliggande UTP 1xRJ45, Cat6, vit
LED Nattlampa 0.8 W Day / Night

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Dammsugarpåsar AEG Exquisit 200
Dammsugarpåsar Daewoo RC 505

Stöd FARR!

Dammsugarpåsar AEG Vampyr E 2000 Turbo

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Dammsugarpåsar Hoover Compact SC 142