Segelbåt, 48x43x9 cm segel18 elxaoi15172-Hängdekorationer

Diskhandske L

Anti-vibrationsmetallpipsklämmor gummi fodrade för 25-30 mm rör
Poster - Rosa blommor 1 21x30cm

2 st 2 x vit pvc kylfläns 15 mm rörskydd krage ros

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Johnny Örngott HjärtavidaXL Hexagonal planteringsgabion 200x173x40 cmvidaXL Rullgardin röd 120 x 175 cm mörkläggande sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

vidaXL Bambustol hopfällbar 2 st
Extractor 150mm fläkt med fuktighetsgivare och gravitationsklämm
vidaXL Takduschhuvud rostfritt stål 25x25 cm fyrkantigt

Hugo sängbord med cementtopp

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.2-krok remsor kromad zamak väggmonterad klädkorkhanddukValueline Länkspot med 3 lampor Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",vidaXL Soffbord i massivt sheshamträ1/2 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig krom mässing - 40mm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

The Stolen Kiss,Jean Honore Fragonard,50x40cm
vidaXL Poolöverdrag rektangulär 394x207cm polyeten

1 / 4inch bsp manuell radiator luftventil blötdämpningsventil

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Plisségardin 50x150 cm creme

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: Buddha 100 x 50 cmvidaXL Hopfällbara trädgårdsstolar 2 st akaciaträ 40x46x85 cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Plisségardin vit C02vidaXL Taklampa med elipsoida glaskupor för 6 E14-lampor40x50 cm eller 16x20 tum, stor träram i guld

Läs mer...
Jordtermometer
vidaXL Ståltrådsnät 1x10 m, 0,75 mm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Lageravdragarsats 16 delarLuxform Marklampor solcell Bolero 5 st rostfritt stål 31565200 stk. 270x360 mm (H8) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättJudith leyster,Judith leyster,74.3x65cmPoster - Brun fjäder 50x70cmAluminium Flaggstång Italien att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Foseph Recounting his,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Seated Man with a Cane,Amedeo Modigliani,60x40cm
Skrivbok Berlin

EU-kandidaterna om Frontex' budget

St Catherine,Dante Gabriel Rossetti,34.3x24.1cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotThe Bathers,Adolphe William Bouguereau,60x40cmLady with Her Maidservant Holding a,Johannes Vermeer,60x50cmA Morning Walk,John Singer Sargent,60x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Badkarbadkar avloppsavfall med rostfritt stålfilter + kedja
Rundgräsklippare för gräsmatta 1,6 mm x 15 m
Bordslöpare - Brödd 20 cm - Vit - Guld Stjärnor

Viktigt!

Affisch Mini Karl XII
Dokumentskåp 2 skjutlådor grå
Rak rörmontering muff kopparlödd 28x18mm vatteninstallation

Kontakt

30x40cm, kvinna porträtt, oljemålning på duk

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Ram på staffli - Plywood - stl. 13,2x11,5 cm
Fiskars Swivel Knife Blade till 4147 - 3 st

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster - Merry Christmas No.3 21x30cm
Poster - Smurf No.3 21x30cm

Stöd FARR!

Dammsugarpåsar Kärcher 2111

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Kromad mässingsblandare kran 20 cm c-typ sprutkran