vidaXL Förvaringspallar st tyg rektangulär mörkgrå 2 elxaoi14339-Möbler

Toalettdekal - Kissande Pojke

Madonna with Saint Francis,Correggio,50x40cm
vidaXL Nattduksbord mexikansk Coronastil furu 53x39x67 cm

Solcellsbelysning med rörelse och natt sensor

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,35x45 cm or 14x18 tum, fotoram i guldThe Assumption of the Virgin with Saints,Pietro Perugino,60x40cmPortrait of a man,Frans Hals,50x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Venus of Urbino,Titian,60x40cm
Digital Minitermometer
Trust ZigBee ZCTS-808 Magnetbrytare (71169)

WHITE HEART HOUSE FAIRY STRING 10 LED LIGHTS

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Surrender of Bröda,Diego Velazquez,50x40cmEast of India Porcelain Mug - Life's truest happiness is found Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Landscape with the Fall of,Pieter Bruegel the Elder,60x40cmFisherwoman of Granville,Nicolae Grigorescu,27x35cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Wood Kitchen Trolley with Storage Drawer
20x25 cm or 8x10 tum, fotoram i guld

vidaXL Bänk med tygklädsel 148,5x35x71,5 cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

The Rommel Pot Player,Frans Hals,50x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Cavallini Vintage Australia Map Wrap / PosterKruka med ränder Lyx 21,5 cm - gråCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Mystic Nativity,Sandro Botticelli,60x40cmvidaXL Modern matta zebradesign 120x170 cm beige/svartThe House of the Hanged Man at Auvers,Paul Cezanne,55.5x66.5cm

Läs mer...
Luxform Partylampor solcell LED 4 st genomskinliga 95420
2 st 2 x vit pvc kylfläns 15 mm rörskydd krage ros

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Simon Örngott HjärtavidaXL 2 Flytande vägghyllor i MDF 40x20x3,8 cm vitPoster - Grekiska havet 21x30cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLotus Rökfri Träkolsgrill 43,5 BlåvidaXL Handvinsch 363 kgKeter Trädgårdsstolar 2 st Toscana grafit 212592 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ellysen Standard, Väggspotlight dubbel Aluminium E27 230V

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Voiledrapering 140x600 cm gul
vidaXL Plisségardin 70x125 cm gräddvit

EU-kandidaterna om Frontex' budget

1/2 "bsp hela huset vattenrenare filter kit med kolfilter ingår

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotvidaXL Hemma handdukar 12 st bomull 500 gsm äppelgrönKrans av Buxbom 19 cmvidaXL Hjärtformade kuddar 2 st konstpäls grå ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Konsolbord med 2 lådor 83x30x73 cm ek
vidaXL Påslakanset 3 delar 200x200/60x70 cm cirklar
Luxform Marklampor solcell Bolero 5 st rostfritt stål 31565
Poster - Palmblad mix no.5 A4 21x30cm

Viktigt!

Poster - Buffalo of king 70x100cm
Sats med termostatventiler ELEGANT vinkel + PEX
Med ram St Barnabas Altarpiece,Sandro Botticelli,60x50cm

Kontakt

Örngott Alicia

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

A Reading from Moliere,Jean Francois de troy,50x40cm
Julkalender - stl. 30x42 cm - 5 st

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster - Jag älskar dig med hjärta No.17 40x50cm
Queen Victoria,Franz Xaver Winterhalter,60x40cm

Stöd FARR!

Poster - Kyanit i kvarts 21x30cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

July (Specimen of A Portrait),James Tissot,60x40cm