ojordad apparatkabel , CEE 7/16 till 60320 C7, 2m, v DELTACO IEC elxaoi13505-Förlängningskablar

2 Seater Large Bistro Set Cover Waterproof Polyethylene

Klättrande Ekorre
Pappersassietter Kvadrat Happy New Year

HER LADYSHIP SIGN FOLDING OTTOMAN STORAGE BOX AND SEAT 38x38x38c

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Lounger Cover Grön PolyethyleneAntikljus MörkblåBridgewater M - Lavender sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

vidaXL Odlingslåda i akaciaträ 50x25x25 cm
Ljusstake Rustik
Longdrinkglas Gul i Plast

Liner For Mini Grow Bed

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Drömfångare Hjärta VitKrukor, dia. 5 cm, H: 4,2 cm, 48st. Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Lagerhylla 4 hyllplan2 strandmattor med ryggstöd grön eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Easy To Assemble Garden Incinerator Gardening
Förvaringslåda i rotting Oh My Home

Boot Scraper with Boot Pull and Holder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Recreation by our Gallery,Jusepe de Ribera,50x50cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Limstänger, dia. 7 mm, L: 10 cm, 200st.Lisa pappersstjärna vit/röd 70cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Solros Autumn Beauty 20 st frönvidaXL Uppblåsbar snögubbe 240 cmThe Martelaarsgracht in Amsterdam,Jan van der Heyden,44x57.5cm

Läs mer...
Ceramic Chef Grytset - 5 delar
Solcellsbelysning med rörelse och natt sensor

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. ADDIS 2.5ltr Kitchen Waste Caddy Removable Inner LinerMed ram Rest on the Flight into Egypt with,Correggio,61x51cmOuragan aux Bahamas,Winslow Homer,36.8x53.3cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättVintage KARTA Köpenhamn 1909 50x50 cmCanvastavla 5 delad USA NEW YORK 160*80cmLa lapidation de saint Etienne,Annibale Carracci,50x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Förvaringslådor 4 st non-woven tyg 32x32x32 cm grå

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Portrait of the Artist's Father,Albrecht Durer,50x40cm
Shoppingkasse / nylonkasse

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Godoy Presenting Peace to Charles,Jose Aparicio Inglada,50x40cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBordskalender Bengt Elde 2019Tiger Toalettsits med mjuk stängning Ventura duroplast vit 25149vidaXL Kudde 2 st PU 40x60 cm brun ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Dörrmatta kokosfiber 17 mm 100x100 cm naturlig
Fight Between a Tiger and a Bull,Henri Rousseau,50x40cm
vidaXL 2 Flytande vägghyllor i MDF 40x20x3,8 cm vit
30x30 cm, oljemålning med ram i svart

Viktigt!

Emotion Dra-på-lakan strykfri 80x200 cm röd 0220.80.41
Rörtång 180 mm
vidaXL Blomlåda med spaljé 40 x 30 x 135 cm

Kontakt

vidaXL Hurts med svänghjul och 5 lådor ek

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Förkromad zamak väggmonterad badhängare med dubbelt handdukstång
vidaXL Handfat Yddingen Vit Keramik överflödsskydd

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

vidaXL Strålkastare LED utomhusbruk sensor solpanel
vidaXL Påslakanset 2 delar 135x200/80x80 cm vit

Stöd FARR!

vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: Buddha 100 x 50 cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

vidaXL Bäddset bomull 2 delar 135x200/80x80 cm blå