Taklampa med LED myLiving vit 12 W 318143116 Philips Twirly elxaoi12672-Taklampor

Telldus Z-Wave Plug-in Switch

Brennenstuhl Hugo, grenuttag med 8x uttag, Röd (GT-444)
Deltaco förlängningskabel, PC & skärm, rak IEC C13 - rak IEC C14

Träskylt Hus

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,vidaXL Bäddset 3 delar blommor 200x200/80x80 cm beigeDELTACO apparatkabel, PC & vägg, rak CEE 7/7 - rak IEC C13, 0,5mvidaXL Bänk med 2 korgar sjögräs 71x40x42 cm grå sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

vidaXL Bäddset 2 delar blommor 140x220/60x70 cm beige
vidaXL Bäddset 3 delar löv 240x220/80x80 cm grön
Barspegel Martini Vapensköld

Medisana Digital köksvåg KS 210 glas oliver 5 kg 40473

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Fiskars Stekpanna 30cm Hard FaceKorkskruv Vinflaska Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Denver Metall-detektorTårtflaggor Sverige eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Dyna till trädgårdsbänk beige/grå zigzag TOSCANA JAVA
Flaskklädsel Brudpar

Hailo Pedalhink Design 4 L vanilj strl. S 0704-879

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Bordsduk Royal Collection Mörkblå

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Engångshandskar BlåLjusslinga PastellCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Pride PappersnäsdukarKoala BarsetPapperslyktor Gul

Läs mer...
Raised Toilet Seat with Rails Aluminium Frame Plastic Moulded Se
HER LADYSHIP SIGN FOLDING OTTOMAN STORAGE BOX AND SEAT 38x38x38c

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. 2.5mm Original Garden 135g Professional Flexi TieRound Grain BoardPappersassietter Glassparty
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättStripsbägare i PapperOzen adventsstjärna 66cm gråKorkskruv med Trähandtag att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Glitz and Glamour Cake Topper - Happy Birthday - Rose Gold

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Bägare Kokosnöt
Skattkista, stl. 21,5x15,8x10,6 cm, inv. mått 20x14x9 cm, Kejsar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Klämmor, B: 19 mm, 40st.

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotStor Påfågel metallSparbössa hund, H: 6,5 cm, L: 13,5 cm, 8st.Grenuttag med 6xCEE 7/4 uttag ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Love Triumphant,Jean-Honore Fragonard,80x40cm
Fransk doftljus i zinkburk - French vanilla
Med ram Rest on the Flight into Egypt with,Correggio,61x51cm
The Trinity with Sts Mamas,James the,Fra Filippo Lippi,50x50cm

Viktigt!

  Produktnummer: 16330828

  Ge ditt sovrum eller vardagsrum en naturlig känsla med detta varma vita ljus som avges av taklampan myLiving Twirly från Philips med LED. Den avger ett diffust varmt ljus för att lysa upp varje hörn av ditt rum och kan användas i tak och på väggar. LED-tekniken integrerad i denna Philips-lampa är en unik lösning utvecklad av Philips. Den slås på omedelbart, möjliggör optimalt ljusutsläpp och lyfter fram de levande färgerna i ditt hem. Denna lampa med en färgtemperatur på 2700 K avger ett varmt, mysigare ljus. Du kan installera denna lampa som en vägglampa eller en taklampa.

  Färg: Vit
  Material: Syntet
  Mått: 29 x 6 cm (Diam. x H)
  Strömförsörjning: 110-240 V ~, 50-60 Hz
  Ljuseffekt: 1 x 12 W (inkluderad)
  Ljusflöde: 1200 lm
  Färgtemperatur: 2700 K
  Integrerade LED-lampor
  Spridd ljuseffekt
  Varmt, vitt ljus
  IP klass: IP20
  Energimärkning: A++

 • Multihylsa - Smart pryl som klarar alla muttrar

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • DELTACO Grenuttag, 3xCEE 7/4, 3xUSB-A 5V 2,4A, vit

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Skohylla med 4 hyllplan...

  Beurer Köksvåg KS19 Love (B70417)

Canvastavla 5 Delad "Sjö & Natur" 160*80cm
La Vierge,l'Enfant Jesus et sainte,LEONARDO da Vinci ,60x40cm
Stjärnstrimlor - B: 15x25 mm - Metallfolie - 48 st

Kontakt

vidaXL Kuddar 2 st pläddesign 40x60 cm naturlig

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

vidaXL Sidoskåp 40x30x57 cm vit
Family and Court of Ludovico Gonzaga,Andrea Mantegna,60x40cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Abendmahl,Domenicho Ghirlandaio,80x40cm
Ubbink Undervattenslampa för damm MiniBright 1x8 LED 1354018

Stöd FARR!

Cavallini Vintage Australia Map Wrap / Poster

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Self-Portrait,Lord Fröderic Leighton,76.5x64.1cm