BAHCO Magnetisk för mutterdragare svart BP500 hållare elxaoi11839-Verktyg

Skandia Digital 3-i-1 Träregel Metall Spänningssatta Elkablar De

Palettblad "Giant Exhibition Marble" 10 frön 50 cm hög!
Irwin Sågblad för bågfil av bimetall 24 TPI 300 mm 10 st 1050589

Profile Jordkabel 2 x 2, 5 mm² 25 m

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Gre Poolöverdrag för vinteranvändning Ø 360 cmDekorativ Flakbil Gråbhp Rund pall med ben i trä gröna blad 30x42 cm B412472-11 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Penna för osynlig skrift med UV-lampa
Leica Disto D110 laseravståndsmätare
EKO Krasse Frön/Microgröns 200 gram

Tristar Ånggenerator Handhållen

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Eurofence paket 10x0,8 m stål gråBAHCO Laptop- & verktygsväska 45x19x37 cm 4750FB4-18 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",NORDIC HOME CULTURE power blender, 1500W, upp till 30000 rpm, viEinhell Handöverfräs TC-RO 1155 E eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

wolfcraft Tillbehörssats för multiverktyg 5 delar PRO 3961000
Nature Utbyggnadsset för odlingssystem 9x8 cm svart 6020271

GARDENA Trädgårdsslangset Classic 5 delar 13 mm 20 m 18004-20

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

FERM Li-Ion Sladdlös Borrmaskin 14.4V 1.5Ah - 2 batterier - CDM1

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Pure Bäddset 6069-M Sunset 200x200/220 cm flerfärgatRIDDER Toalettborste med hållare 66,5 cm krom A0170101CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.KS Tools hålsågset elektriker, 8 delarTaklampa grön CARESvidaXL Brevlåda på stativ i rostfritt stål

Läs mer...
Poster, Hungrig på pasta 70x100 cm
Träskylt Hus

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. OBH Nordica Kaffekvarn 2397 (51122397)Ros vitBrightmond - Helkroppsspegel SHIRLEY ROKOKO 36 LED
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBissell PowerFresh Ångmopp, 1600W, ångreglage, doftskivor, blå (Hace Luftfuktare MJS-401Tomteskål i Keramik att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Champion Sous Vide Precision Circulator

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
OBH Nordica Brödrost Design Inox 2234 (51052234)
Mini Jigger

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Brennenstuhl Överspänningsskydd 6väg 13500A

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBuddha dekorations huvudPappersassietter RödaStearinljus Dödskallar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
18inch Grab Bar / Handle 18" Sturdy Grab Rail With Circular End
vidaXL Bäddset 2 delar ränder 155x200/80x80 cm röd
Round Grain Board
Multi Angle Support Grip Handle Indicators Change Röd To Grön

Viktigt!

Skål Rati Champagne
Uppblåsbar Öltunna
Pappersassietter Korall

Kontakt

Barspegel Coca-Cola Glas

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Solar Mosaic Glass Light
vidaXL Fågelnät 2 st 8x14 m PE

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Fiskar i havet, handmålad oljemålning på duk, 90x120 cm
Hålslag (dansk, passar ej svenska pärmar), 1st.

Stöd FARR!

Limstänger, dia. 7 mm, L: 10 cm, 200st.

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Palettblad Wizard Coral Sunrise 20 st frön