(Turkosa) Pitufo Flat elxaoi6839-Skor

LED-lampa A60, 8W, E27, 230V - Kall vit

Julgranskula Rosa Christer
Julgranskula Rosa Henrik

Poster A4 21x30cm Shibuya

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Maku Cupcake & Kakfat's Hållare 3 Våningar VitTrädgårdsbelysning LED med 6 solcellslampor - multiBÄ-metoden (4u) 9789163139543 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Yankee Candle Classic Small Jar Flowers In The Sun Candle 104g
Väggdekor/Väggord Här bor en partypingla
40 st Airam LED 3,5W/ 250 lumen E14 C35 KY

Poster A4 21x30cm Mountain Top

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Väggdekor- Keep Smiling - Marilyn Monroe Storlek Large 75x50cmPoster - Papegoja Grön 21x30cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - Dansande Par 30x40cmPoster - Gula blommor 50x70cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Julgranskula Grön Anneli
Poster - I love Shawn Mendes No.5 21x30cm

Julgranskula Röd Anneli

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - I love Ice Cream No.13 30x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av ( Väggdekor ) 12st Grön FjärilarCOCO Chocolate Vit gold No.4 30x40cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Väggdekor / Väggtext - Salt & PepparKnopp - Klart glas - RekatangulärVäggdekor väggord väggtext No matter what happens to us,

Läs mer...
Poster - Fashion no.5 A3 30x40cm
Poster - I love Miami A4 21x30cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - Lotusblomma färg A3 30x40cmPoster - Think happy be happy ROSA 30x40cmPoster - Ananas Rainbow 21x30cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster - Smile 30x40cmVäggdekor - Ett par BulldogPoster - Lejon Namibia 40x50cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Kaffesorter 40x50cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Grillskydd, återanvänd
Poster - You 40x50cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Primal Elements Icon Candle Snowy

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPepparkaksfigurer i Trä - 20-30 mm - 100stMikrovågsugn med varmluftsugn och grill 1365Tavla/bild med lodjur ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Korkskruv 3st funktioner
Stansformar / Kakformar - 35 x 40 mm - Nalle - 3 st
Floral Pastel Three Tier Cardboard Cake Stand Wedding Party C...
Knivblad till cirkelskärare - 12 st

Viktigt!

  Dubbelvaxade och platta snören i färgen Pitufo (Turkosa). Passar bra till sneakers mörkare nyanser. Finns i längden 120 cm med tip metall. Ampersand skosnören gör dina skor mer individuella och ge dem ett modernt och moderiktigt uttryck. 

  Säljes i par.

  Egenskaper:
  Färg: Pitufo (Turkosa), bredd: 3 mm. Tillverkade i 100% äkta bomull.

  Tillgängliga storlekar:

  • 120cm = 7-9 hålpar
 • Poster A4 21x30cm Drittsekk

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Julgranskula Rosa Camilla

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Julgranskula Rosa Agneta...

  Julgranskula Rosa Nils

Servis Nordic 30-delar i fältspatporslin
Albin Örngott Hjärta
25st / lot Fjäder för dekoration 9 färger

Kontakt

Rödbeta Detroit/Boliviar ekologiskt 50 frö

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Birchmeier Trädgårdsspruta Garden Star 5
Citatmagnet Charlotte Bronte

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Insynsskydd Små Hjärtan
HQ Halogenlampa kapsel G9 18 W 205 lm 2 800 K (G9G918W)

Stöd FARR!

Rustica Wooden Paddle Chopping Serving Board 20x43cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

4 matsalsstolar i konstläder grå