Fodmap kokboken 9789176179543
Bordsduk Duk Spetsduk spets (40x180 vit)
Paw Patrol, Skye kudde

MIN AMBITION

Libellud, Mysterium (SE,NO,DK,FI)

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Danspil, Åsnespelet

JAG VILL HJÄLPA DIG

Tactic, Memo Animal Babies (SE, NO, FI, DK, EN)

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Gotländskt fårskinn - Vitt krulligt - 1 EX

LÄS MER

Affisch Poster Karta över Sverige med Text Sweden 33x48
Beurer Baby videomonitor 2-in 1 BY99
Kids Concept, Födelsedagstårta, Blå/mint
Snugpak Ionosphere Enmanstält
Poster A3 30x42cm Make Noise
Poster A3 30x42cm Shibuya
Poster A4 21x30cm Better With Music
Ljusslinga med batterilåda – Aurora
Plunta Hammare med Kapsylöppnare

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Poster A4 21x30cm Fashion

Poster A3 30x42cm I Investigate
Tomte tyg brun 71cm
Poster A4 21x30cm Iced Out
Julgranskula Blå Anneli

Hörselskydd PELTOR X2-A

29.10.2018
Poster A4 21x30cm Makeup Smear
Julgranskula Blå Wilma

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Julgranskula Blå Irene Hörselskydd PELTOR Optime II Hi-Viz

Hörselkåpor ZEKLER 412D

Poster A3 30x42cm Sleepy Cat
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Julgranskula Grön Roger
Julgranskula Grön Alice

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Julgranskula Röd Viola
Julgranskula Rosa Linda
Väggord - Det finns ett litet...

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Julgranskula Rosa Felix

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Julgranskula Blå Frida Hörselskydd PELTOR Sport Tac
Kakeldekor/Väggdekor - Rosor

Lekeryd Regnställ Anthracite Lindberg, eajzyr6360-Leksaker

Poster - Rådjurs kid 40x50cm
Poster - Dansande Par 30x40cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.