Gustav Frills blus, Svart
Ram för att göra dimmer utanpåliggande
Poster A4 21x30cm Fries before guys

MIN AMBITION

Poster - Kolibri svartvit liggande 21x30 cm

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Korkskruv "Trio" - grå

JAG VILL HJÄLPA DIG

Svanefors Löpare 35x120 svart

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Svanefors Löpare 35x140 blå

LÄS MER

Svanefors Pläd 120x150 brun
Smiley kortärmad body, rosa
Claire, lila långärmade bodys med krage 62 cl
Lego Ninjago Pyjamas svart
My Little Pony Kortärmad pyjamas grå
Frozen, Pyjamas, Rosa
Batman Kortärmad pyjamas blå
Batman Kortärmad pyjamas vit
Enorm XXXL 1meter gosedjur nallebjörn - 3år +

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

brudpar silikonform

Glitter 3m Lila Guld
HUGO Ero3-W skjorta, Svart
Bardvier Harvey Stripe slim fit skjorta
ONLY & SONS Cuton skjorta, Grå Vero Moda - vmPippa SS Top, Rosa
DISKTRASA "SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE"

Väggdekor/Väggord There is no place lik

29.10.2018
Poster - Butcher Shop Nöt 21x30cm
Ett sötare blod 9789127146235

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Frank Dandy Smiley Small Logo Sweatshirt, Man, Grön Vero Moda - vmKiwi Lace Top, Svart

Efashion Chana - Topp P208 Blommig, Vinröd

Partyhöjaren, perfekt till bål/dekoration/eller till barnen
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Duffy Chelsea Boots, Svart
Hundvalp Kuddfodral 40x40cm Vit
Ljushållare vägg Leva

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Dalahäst Röd 16cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Tretorn Gummistövlar, Rosa Vero Moda - vmAlly LS Shirt, Svart
Pop! Movies, Thor Ragnarok, Gladiator Hulk

Axelledning (xL) 3.2 mmx220 mm M4 Graupner eajzyr3860-Hushållsapparater

Vargen Gosedjur
TY Beanie Boos Clip Asia Vit tiger 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.