Kiskadee 42 W Antracit Utomhusväggbelysning Philips elxaoi3166-Hushållsapparater

RAMSIGA TRAMSOR OM VÄNSKAP Torsten Larsson 2016

Droppfria målarrullar (6 delar)
vidaXL Diskbänk i granit med en diskho och avlopp svart

Fjädrar av dun - Klara Färger - Ståltråd - 11-17 cm - 18 Nystan

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,INFRAVÄRME TERMO PROFFS FÖR VÄGG 1800W IP65Timglas Tylöhelo PremiumInnerdörrhandtag sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

10 mm inner gängbom / vändskärshållare / svarvstålshållare SNR 0010K11 med skär
BSW 7/16"x 14 gängsnitt HSS BS 84
Stall-lås/Bo-lås Äldre

Affisch Mini Aborre

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Luna Bits- och borrsats med 30 delar10 Sågblad, Precision 68mm för trä till Fein, Bosch, Makita m.fl. Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",KarmskruvKakelborr 10 mm med hårdmetallspets Luna eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Mars micro stiftpenna Staedtler
Fresh Intellivent P – Badrumsfläkt.

GLOBO Taklampa TRUNCATUS mässing 69003-3

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

ASSA Utbyteslås 2002 - 50 GDS

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Retro fönsterlampa med långa fransar röd med mysigt skenIKEA, Lampskärmar, 2 st, BlåCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.100 st frön Björnbär bärSoldriven LED-Slinga 100 LEDs Utomhus Bruk Varm vitSkrivbordslampa med förstoringsglas i

Läs mer...
Rund prydnadskudde i orange
Flätad rotting-korg med fat av zink - Ø 36 cm - 1 st.

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. LEGO Star Wars - 75144 Snowspeeder UCS - ny/oöppnadlego city 60195 oöppnadLego Star Wars 7749 och 7957
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLEGO, Byggklossar, BioncleLeksak, Tomy, LeksaksbilSmart Games - Colour Code (SG090) att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Rutchkana. Rolig julklapp.

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Elbil för barn Mercedes Benz SLS AMG med fjärrkontroll svart 6 V
7 st dubbelsidiga Maxi Känslokort + EQ-övningar för barn i storlek 10x15 cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

NERF - Zombie Strike Sidestrike

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBRIO lära gå vagn - Röd - NY! Leksaker - AVHÄMTNING i HäggvikLARGO duo kombi barnvagn NY med BILBARNSTOL 26 färger ! REA ! FRIFRAKT !LCD Baby monitor Audio Talk Nattseende Trådlös Temperaturövervakning JULKLAPP ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Acne Studios, T-shirt, Strl: M, Measure, Vit
Tommy Hilfiger, Skjorta, Strl: L, Blå/Svart
Jättefin vit- och grårutig skjorta från Melka, MELKA, i stl 40
Ralph Lauren, Skjorta, Strl: S, Vit/Blå

Viktigt!

Tommy Hilfiger, Tröja, Strl: XXL, Beige, Ull
Hood - Huvtröja JH003, svart/grå, storlek 2XL
Grönwood Vintage Kavaj Storlek 44 Grå 100% Ull

Kontakt

Jeans denim laundry färg svart storlek 36/34

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Hugo Boss, Kavaj, Strl: L, Grå
Life Time, Cardigan, Strl: XXl, Orange

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Filippa K Man, Cardigan, Strl: M, Svart
Polo Ralph Lauren, Badbyxor, Strl: M, Blå/Flerfärgad

Stöd FARR!

Rapunzel Of Sweden, Löshår, Äkta, P14/60 orginal Q&E STW 30cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Handledsvärmare