Poster - Marmor Fyrkant 30x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Trust ZigBee RGB/vit dimbar GU10 (71157)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lyx-trädgårdspaviljong 350cm brun
Högkvalitativ tvättmaskin fyller inloppsslangslangen 250cm lång

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenView of the Church of Saint-Paul de-Mausole,Vincent Van Gogh,44. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Water-Lilies,Claude Monet,50x50cm 02
Varmvattenmätare 3/4 "tum (1") BSP 4m3 / h röd färg

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tvättkorg smal svart

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
FERM Segmentsågklinga höghastighetsstål OTA1004

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Målad Delfin No.1 30x40cmSalt- och pepparset på fat - Jultomtarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
BAHCO Verktygsväska för elektriker 29x19x42 cm 4750FB3-12
Viktoria Örngott Hjärta

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Orchard in Blossom,Vincent Van Gogh,65x81cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Girl with a Fan,Pierre Renoir,65x50cm
Mini USB-rengöringsborste / Dammsugare - Gul
Au Bord de l-Eau,Bennecourt,Claude Monet,60x50cm

På tisdagen godkände ministerrådetBallonger - Mörkrosa - dia. 23 cm - Runda - 10 stView of Auvers with Church,Vincent Van Gogh,34x42cm108 FILT-FJÄRILAR I HÄRLIGA FÄRGER 6 OLIKA FÄRGER den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Water lilies,Claude Monet,50x50cm
Portrait of a Patient in Saint-Paul Hospital,Vincent Van Gogh

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTaking a Walk,Claude Monet,60x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Rullgardin beige 120 x 175 cm mörkläggande