Ljus Snöflingor
Bordsduk Minions
Ljusslinga med Döskallar

MIN AMBITION

Nature Enkel fotogenvärmare Coldframe 4,5 L 6020424

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


vidaXL Bänk vintage stil metall 83x42x55 cm svart

JAG VILL HJÄLPA DIG

Papperslyktor LED USA

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Värmeljus LED Flimrande

LÄS MER

Ölglas i Plast Döskalle
Zombie Stearinljus
Tylltyg på Rulle Rosa
Vinglas Rosa Princess
3 Seater Large Sofa Cover Furniture Polyethylene
Crochet Vinyl Table Cover Rectangular
Toothbrush Sterilizer For Up To 7 Tooth Brushes
Casablanca Whiskyglas
Hängare French

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Bordsduk Grön Metallic

20 Multi Drawer Plastic Storage Cabinet for Home Garage or Shed
22.5X52.5CM MARBLE EFFECT RED CHERRY ORNAMENT HOME OFFICE RESTAU
Monkey Pod 7pc Salad Set
Träfat Rund Ljus Natur Poster - Glassar No.2 40x50cm
20cm STAINLESS STEEL PASTA POT STEAMER WITH GLASS LID

Dörrskylt "Toalett"

29.10.2018
Cypress i kruka
Tomtedräkt till Flaska

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Electrolux Vattenrenare, Karaff

230mm (9inches) Telescopic Roller Frame
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

AdvantEdge Punch System - Startset, B: 1+7 cm, L: 30,5 cm, 1set
Krukor, dia. 12 cm, H: 11 cm, 12st.
Bordslöpare, svart, B: 30 cm, nät, 10m

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

BAHCO Hopfällbar såg 396-LAP

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Dörrskylt, stl. 21,5x14x1,5 cm, Kejsarträd, 1st. Hailo Pedalhink T2 storlek L 19 L röd 0520-839
Häftklamrar till Probuilder - 1000 st - 14x10,5mm

Damixa Badkarsblandare Jupiter Trend 3-håls för sargmontage eajzyr1571-Hem & Trädgård

Damixa badkarsblandare Jupiter Trend 3-håls för sargmontage med duschset vacker och effektiv fyll badkaret snabbt- Keramisk insats- Inkluderat duschset- High Flow - upp till 40 liter per minut- 5 dusch funktioner- Med omskiftare- Rub-Clean sil- -Ljudklass 2Varumärke: DamixaTyp: Badkarsblandare
Fyrkantiga värmeljushållare, stl. 10x10 cm, H: 10 cm, 12st.
Classic universalsax, L: 21 cm, Vänstersax , 1st. 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.