Poster - Blå undulat 21x30cm

Väggdekor - Fåglar

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Lipsy blus

Vila - Vilucy SL Top Tiana, OffvitVero Moda - vmVita LS Top, SvartOnly - onlNova Lux 3/4 Top Starry Sky, MönstradVila - Vilucy LS Shirt, Röd

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Only - onlMarika Strap Top, Offvit TofsarVero Moda Sporty Glitter blus, RödShot Glas Style Silikon isformVero Moda - vmBecca LS Top, RosaOnly - onlSnake Singlet, BeigeONLY Elcos blus, LjusgråRam för att göra dimmer utanpåliggandePoster A4 21x30cm Bird Tree

Tack ❤

Min tid är nu

Gripsholm Duk Tvättat Linne 145x250 ombreblå
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Granberg 120.4293Minecraft Pyjamas svartMinions Kortärmad pyjamas denim

Dekorativ Fyrkantig TrälådaTrolls Kortärmad pyjamas grå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Barnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, Hund

Knopp - Turkos blomma

Carisma - Skjorta 8405 Småmönstrad, VitONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Mörk marinblåONLY & SONS Marshall skjorta, Svart

Poster - Världskarta Färgglad 21x30cm
1537437987500

Tenson Charles badshorts, Men, TurqoiseLove is blå, Golden momentJingle bells, God Jul mamma, TomteSandalett Florence, SvartShoe the Bear Emmy S stövlar, Svart med svartVagabond Harvey stövlar, BrunBundgaard Ranjo II sandaler, RosaECCO First sneakers, Gammelrosa

Skrållan BordsstolTY Beanie Boos Clip Gilbert Rosa giraffPaw Patrol Puzzle Eraser - ChaseJellycat, Mad Menagerie Cyril Sengångare Medium 42 cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Barbie Dreamtopia Small Fairy GumdropShimmer & Shine Float & Sing Palace FriendsMy Little Pony The Movie All About RarityTokidoki Tropica Mermicorno Mjukis 20 cmPokemon Go Badponcho Badhandduk Poncho 100*50cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Dinosaurie Robot - Ljud & ljuseffekter - 400 mmPlay, Monkey Mania GameRavensburger, Sällskapsspel, Labyrinth

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

T.I.M.E. Stories: Lumen Fidei - BrädspelDen lilla boken om Mars 9788770777971

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

EXEO DUO™Call of Duty Broken Skull Handduk Badlakan 100% Bomull

Golden Wilderness - BrädspelNusfjord Brädspel SpelHoppeKids, Säkerhetsskena, Basic, 190 cm, Vit

Britax, Regnskydd Holiday

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Kombifilter för många Sekur 422 399 1 st användningsområden EKASTU nnzsph3216-Hushållsapparater

Filterbehållaren är rund och består av filterpott och filterlock. Filterpotten innehåller en särskild gänga, filterlocket är öppet på inandningssidan. Det finns en filterbädd med aktivkol som är fixerat med höljet och interna såll Partikelfiltret är placerat med inandningssida före gasfilterdelen. Den består av en komponent och är veckad. En gastät anslutning mellan partikelfiltret och chassit skapas. Filtret är fuktsäkert förseglat i en plastpåse.

Meningen med hela skiten…

Vitali Petrov - Russia Racer - Cars 2 - Limiterad Utgåva 4000ex

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Hakuna Matata 40x50cmTrueNorth Arctic Tunnel 3PLaCrosse Hampton II 6" Kängor, Dam, Navy

15324212664902228635381886865163.jpg

Bdk wedge militargrön, GrönLarmdekal för glas/fönster/dörrar m.m 4 st "Alarm"

5st Jättesöta Te-Sniglar - Snigel - TepåsehållareWrangler, Yuma Boot, Man, RustTunna Runda Poly 3.0 BrunaVäggdekor - Toalettsymbol

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Trädgårdshandskar, planteringshandskarBartenderset 5 delar shaker ishink champagnekylare jiggermåttSkylt i trä, Wooden deco, MormorShopkins Shoppies Worldtour Gelati Sco.

Boken finns att köpa här.

Don´t be a donkey, Sällskapsspel (SE, NO, DK)

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Abilica ECO YogaMatMufic Spionhängare SvartPepparkaksgubbar och stänger

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster A3 30x42cm Sky High
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster A3 30x42cm Quote Lao TzuIhopvikbar Korg, Queen Anne, SwedenPoster A4 21x30cm Grön Growth
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Aromalampa i Keramik Dödskalle SvartDoftljus Noatak Sea Salt PlåtburkKarlstad Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cmPoster - Sköldpadda Maspalomas No.1 50x70cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Väggdekor väggord When life gives you lemons make lemonaPappersstjärna Bobo 34cm, Svart (6524)
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Väggdekor / Väggtext - Kök
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Väggdekor - Artsblomma Modell 01Blommig Hem Ram

Over and out.

Klara