Houdini M's Dynamic Tee Storm Grön

Icebug W's Kayi2-L BUGrip Zinnia

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5222-1

BoråsTapeter Tapet Jubileum Mizo 5465Norrøna Lyngen Powerstretch Pro Beanie Hot SapphireIcebreaker W's Meld Zone Long Sport Bra Kingfisher/Arctic TealFiona Tapet Living NW 491644

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Fiona Tapet Royal Classic 487036Fiona Tapet Royal Classic 488047Isbjörn Baby & Kids Sun Jumpsuit Candy BarLove is blå, Hold me tightDuro Tapet Rand & Kulör Sten MörkgrönEngblad & Co Tapet Arkiv Engblad Gårda 5383Boråstapeter Tapet Beautiful Traditions Elsa 6710Orrefors Jernverk Gjutjärnsgryta, 3,5 liter, Vit

Tack ❤

Min tid är nu

Walltastic Tapet Horse & Pony Stables
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Paintpart Tapet Ivana Helsinki Karuselli BlåKudde 43x43 cm DollarBabblarna, Dadda, ca 12 cm

Radiostyrd Svävare Taiyo Super Typhoon 2.4GFord Shelby GT500 radiostyrd bil, Röd

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - Kolibri svartvit stående 21x30 cm

Svedbergs Tvättställsblandare Touch Me Krom

Ravensburger TempoDroppstop Serveringspip HällpipLiggunderlag 180x50x0,8 cm, Mörkgrått

Väggdekor/Väggord Det är dom små sakerna
1537437987500

Teddykompaniet Jakob LitenKids Concept, Rosa VerktygslådaCarat Ljusstake 29,7 cmMaria Berntsen Season Förlängning för Ljusstake GuldpläteradLjuslykta, Linette, grå, H 6 cm, cylinderGloben Lighting Pendel Mini Decco SvartBelysningssystem PlugShine Anslutningskabel 1000 cm Paulmann 93928 Svart 24 VUtomhusväggbelysning OSRAM Endura Classic Tradition 60 W Svart/Guld

Andningsskydd helmask ohne Filter 3M 7907SCult Tvålkopp SvartSäkerhetslågskor Footguard Flex 43 S1P Antracit, SvartHörselproppar påfyllning 33 dB Engångs Bilsom 303S 1006187 200 par

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Nordic Cooker Slowcooker 5,0l LCD Kontrollinprojal elektrosysteme 9016-108-81 1x Vägguttag för inbyggnad USB-uttag IP20 VitNightlife Bäddset-Påslakanset Kakel Grå 200x220Julgranskula Röd ViktoriaKniv till gurka. Köksprodukt - gurkkniv - gurkspiral, gurksnurra

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Tuning Carson Modellsport 500530005 Axeltapp av aluminium framItelemetry Dongle Immersion RCYoropen Superior Penna vänsterhänta vit/blå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Kardanaxel ädelstål 43-50mm med 5mm borrning 1:14 Thicon Models 50040 1 stKort DJI Care Refresh Passar till: DJI Spark, DJI Spark Combo

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ljuslykta - Världens bästa pappa, vitM3-skruvsortiment V2A Thicon Models 20093 1 set

LJUSSTAKE FÖR FLASKA GULDKISS - MetalskyltPoster - I´m sorry No.2 30x40cm

Tvättkorg Frankrike

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Birk pollare nnzsph1081-Hem & Trädgård

Effekt: Max 40W
Höjd: 80,2cm
Diameter: 9cm

Meningen med hela skiten…

Taklampa ljusblå ARAGON

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Månadsängel i glas - SeptemberLoveLi - Blus Kampala, GrönOnly - onlNova Lux Pussybow Shirt Starry Sky, Mönstrad

15324212664902228635381886865163.jpg

Flying Apron's Gluten-Free & Vegan Baking Book 9781570616297Soya - Felicity 186, Svart

Poster - Bon appétit 21x30cmRengöringsborste för toalettSvanefors Löpare 15x120 gulMy Little Pony Pyjamas lila

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Julgranskula Blå JohanWeather Report, Ante Väst, Herr, DeepKronstadt Johan skjorta, RostNew model casual fancy printed shirt for men

Boken finns att köpa här.

Läsk kran

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Vitlökspressare och skärareDuffy 97 stövlar, SvartHUGO Hybrid sneakers, Mörkgrön

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Fotoram Acryl 5x5 cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Minecraft Mjukdjur CreeperHello Kitty Mjukis Gosedjur 17 cm Gul/RödShopkins Shoppies World Vacation - Sosaie Cola
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Descendants 2 Ben Auradon Prep & Mal Isle of the LostTeddy Cream Valp storTrälåda med text "Godsaker"Vem där (Guess Who) - Brädspel
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Avloppsskydd i silikon för diskho - BlåPort Royal: Unterwegs - Brädspel
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Chariot Race - Brädspel
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • They Come Unseen - BrädspelGearworks - Brädspel

Over and out.

Klara