Salming W's Distance 3 Shoes Sosa Glo/Turquoise

Poster - I love Shawn Mendes 30x40cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Smart LED lampa med inbyggd högtalare

Sugrör BarbieRegnponcho med Huva One Size GrönBriv stol. Hopfällbar 53x41x85 cmPure2Improve Träningsmatta NBR svart P2I200420

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Heng Balance Lamp Rund Ljust trä 44-DH0039LW AllocacocALF, Helt hysteriskt (SE)Nordic Activity Läsbord "NORDIC bok" med sidoplattaKids Concept, Förvaringsbox Rund 2-set, RosaApplicata Tulip Ljusstake Oljad Ek 33,5 cmCafu Ljusstake GuldpläteradLED belysning-Sensorstyrd trådlösLED-bordsbelysning Sompex Tarly 87550 5 W Varmvit Krom

Tack ❤

Min tid är nu

Markslöjd Rosendal Plafond 4 Ljus Guld
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Utomhusväggbelysning Nordlux Canto Maxi 70 W FörzinkatGårdslykta 90 kortCult Design Tag till Evergrön kruka, Koriander

Nitril Engångshandske Storlek (handskar): 8, M KCL Dermatril P 743 50 stMini Klammerborttagare, Staple Remover

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Säkerhetslågskor Albatros 64.108.0 47 S3 Svart

Röd Cycling Products Road III Racerskor

Yankee Candle Classic Medium Jar Midnight Jasmine Candle 411gHörselkåpor 33 dB 3M Peltor X4A 1 stÄnglar i presentpåse, Hope

Müller 23483 Dimmer DIN-skena Passar: LED-lampa Vit
1537437987500

Multicopter-filterlinsset DJI Part 17 Passar till: DJI Mavic 2 ProE-flite UMX Whipit DLG RC Segelflygplan BNF 620 mmMultikopter-landningsställförlängning inklusive strålkastare PGYTECH Passar till: DJI Mavic Pro, DJI Mavic Pro Combo, DJI Mavic Pro Platinum, DJI Mavic Pro Platinum ComboForce Engine 21 CNC Nitro 2-Takt Bilmodell-Motor 3.46 cm 2.28 PS 1.68 kWVäxelmotor 12 V/DC MFA 919D501 50:1Reely 1:6 Gatumodell Kompletta hjul On-Road Y-ekrar Svart 2 stFartreglage för RC-fartyg borstlös Reely Belastningskapacitet (max.): 150 AElmotor för modellflygplan borstlös 2824-34 7-12 V ROXXY kV (U/min per Volt): 1100

Tuning Reely 1277093Reely Race Copter motor-set Passar till: Reely X-190Reservdel HPI Racing H86401 Parallellstag 6 x 92mmVäggdekor väggord väggtext I drömmar och kärlek

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Modellflygplan borstlöst driftset C9787Fågelskrämma duvskrämma måsskrämma duvskyddLäzaBordslampa Moln VitTaklampa svart GARONNE

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Taklampa grå WILTZTaklampa ljusbrun MALONEKids Concept, Kista, Star, Vit

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Pieces - pcGail LS Tie Top, LeopardEfashion Chana - Blus C51, Blå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Soya - Sue 22, BlåCarmakoma Damom 3/4 blus, Mörkgul

Jacqueline - jdyHaze SS Lace Top, SvartPoster A4 21x30cm Believe In YourselfSvanefors Löpare 35x90 gul

Affisch/Poster Karta över Karlstad 33x48cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Hansgrohe Duschblandare Talis För inbyggnad S pvlsma1651-Hem & Trädgård

ProduktinformationInbyggnadsdelKeramisk blandarsystemTemperaturbegränsning inställningsbarLjudklass: IFlödesklass: BFör ett utlopp eller koppling till fyrvägsventilBestår av: rosett, handtag, hylsa, funktionsblockVarumärke: HansgroheTyp: Duschblandare

Meningen med hela skiten…

Minions Kortärmad pyjamas vit

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Emoji Kortärmad pyjamas turkos4Living Matta "Sevilla" 67x110 cm RödMinimum Jay skjorta, Ljusblå

15324212664902228635381886865163.jpg

Led-strålkastare ECO HOME 2 - 20W, IP65 (Vit Neutral)Cult Förvaring minikruka Svart

Tretorn Wings gummistövlar, GulSorel Explorer Joan vinterstövlar, SvartFiskebåt 45cm Fanö trä modellbåt segelbåtECCO Intervene sneakers, Grå

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Fåret Shaun Large (57 cm)Jumbo Squishy - RulltårtaBarbie Fashionistas #76Ever After High Dragon Games Apple Vit & Braebyrn Dragon

Boken finns att köpa här.

Hello Kitty Mjukis Gosedjur 17 cm Gul/Blå

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Väggdekor/Väggord Älska mig som mest närRadiostyrd Dumper med tippbart flak 280mm, 2.4GVäggdekor väggord väggtext Lär dig livets stora gåta älska

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • 24 led arbetsbelysning.
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Hasbro, Hearing Things NOFavor of the Pharaoh Brädspel SpelVikings Gone Wild - Its a kind of Magic - Brädspel
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Riverboat - BrädspelnatureZOO, Teddy Bear - Miss SwanBeyblade Burst Startset Spryzen S212 st söta VÄRMELJUS med TIMER, flimrande låga och batteri DYNKY
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Lemon 2 21x30cmSandalett Park west Vitbrun, Vit
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Bäddset - Påslakan My Love
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Grillrödskap med väskaLaced zipperboot mens congac, Cognac

Over and out.

Klara