Fantasy Flight Games, Star Wars Imperial Assault, Brädspel (ENG)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Le jour des morts,Adolphe William Bouguereau,60x50cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - I love Ice Cream No.13 40x50cm
Albert and Nicolaas Rubens,Peter Paul Rubens,60x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Rosasite 40x50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 3/4 "kraftig 3-lags trädslang - pris per meter
Musical Trio,Diego Velazquez,50x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Väggdekor för barn

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Basilika kanel 70 frön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar July (Specimen of A Portrait),James Tissot,60x40cmThe Merry Drinker,Frans Hals,81x66.5cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Einhell Luftkompressor 6 L TH-AC 190/6 OF
The melodrama of such works,Alma-Tadema Sir Lawrence,50x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
150x150mm väggventilation med anti insekter netto 100mm diameter

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Portrait of a Lawyer,Filippino Lippi,50x32cm
Beslutspenna Enhörning
Gul-Grön elektrisk vattentät isolering isoleringstejp 15mm x 10m

På tisdagen godkände ministerrådetStell Life with Melon and Pears,Melendez Luis Eugenio,50x40cm200x250mm abs plastinspektion dörrpanel marmor färgRucellai Madonna,Duccio di Buoninsegna,60x40cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Port with the Ville Medici,Claude Lorrain,50x40cm
Regatta on the Canale Grande,Canaletto,60x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBattle of San Romano,UCCELLO Paolo 02 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Handpunch - sortiment, hålstl. 1,5-6 mm, 5mix.